Oavgjort på bortaplan mot serieledarna.
En riktigt bra match för att vara division 7 med högt tempo, bra spel och bra kamp på planen.
Ännu en gång visade vi god moral och inställning mot ett lag som enligt sig själva har ambitionen att ta sig upp i 6:an.
Som vi har spelat nu de 3 sista matcherna så kan vi även vara ett lag att räkna med i den fighten.

Matchen började dock inte bra för oss. 1-0 redan i första minuten efter att vi gått bort oss totalt och tappade helt markering på en motståndare som stod helt själv i bortre delen av straffområdet efter ett inlägg.
Skönt att vi inte tappade huvudet efter en sådan start. Vi hade tålamod och nötte på i vårt jobb.
Det gav resultat i 14:e minuten indirekt efter ett inlägg som Stora Skedvi nickade bort ut mot hörnflaggan. Johan Fjellström var först på andra bollen och kunde måtta in ett fint inlägg till Gustav Wäster som nickade in kvitteringen.

I 31:a minuten tog vi också ledningen med 1-2 genom samme Gustav Wäster via ett friläge där han enkelt placerade bollen i mål. Detta mål föranleddes via en djupledspassning av Magnus Sjöström som frispelade just Gustav.
1-2 var ett rättvist resultat i halvtid.

Vi började andra halvlek på ett bra sätt och hade koll på våra motståndare. Lite ologiskt kunde hemmalaget istället via snabb vändning efter ihopslag kvittera till 2-2 i 49:e minuten efter ett friläge.
Resten av matchen blev en jämn batalj där vi visade att vi kan stå upp bra mot bra motstånd.
I slutet av matchen hade Stora Skedvi lite mer boll än oss och försökte ideligen lyfta långbollar utan att för den delen lyckas skapa allt för farliga chanser. Bra försvarsarbete av oss överlag.

2-2 alltså, vilket ändå får räknas som ett rättvist resultat vilket också deras ledare bekräftade. Bra jobbat grabbar!